English خانه تماس با ما نقشه سایت

بیشتر
1396/7/25 سه‌شنبه دومین مرحله پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاهها در نیمسال اول تحصیلی 97-96
اطلاعیه فراخوان

ثبت نام و پذیرش اعضا هیات علمی دانشگاههای علوم پزشـکی سراسـر کشـور بـرای تحصـیل در مراحل گواهینامه سطح 1 تا 3 و کارشناسی ارشد ویژه اعضای هیات علمی از طریق دانشگاه علـوم پزشکی مجازی . این دوره به منظور توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاههای علـوم پزشـکی و ارتقا عملکـرد نظام آموزشی دانشگاهها توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار می گردد. با استفاده از رویکرد آموزش پودمانی مجازی در این برنامه سعی شده است توزیع دروس دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی در سه سطح گواهینامه آموزش پزشکی امکان تحصیل پودمانی اعضای هیات علمی در این دوره ها فراهم شود و در عین حال، در صورت اتمام دروس سه سطح گواهینامه و علاقمندی متقاضیان به انجام پایان نامـه، تمـامی دروس طی شده به عنوان دروس دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی معادل سازی شده و پـس از طـی درس روش تحقیق در آموزش و انجام پایان نامه امکان اخذ مدرک کارشناسی ارشد آموزش پزشکی وجود دارد.

واجدین شرایط ثبت نام
این دوره ها ویژه اعضای هیأت علمی رسمی، پیمانی، قراردادی و تعهد خدمتی دانشگاهها/ دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، اعضای هیأت علمی گروه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه شاهد، دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس،دانشگاه علوم پزشکی ارتش، بقیه الله و انستیتو پاستور ایران می باشند.

نحوه ثبت نام
1. تاریخ ثبت نام از 96/5/15 لغایت 96/5/30 می باشد.
2. ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی انجام می گیرد. متقاضیان محترم لازم است با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir مراجعه و سپس در پایین صفحه بر روی "آیکون سامانه ثبت نام آنلاین" کلیک نموده و مراحل ثبت نام را تکمیل نمایند.

توضیحات تکمیل فرم
1. تکمیل موارد ستاره دار در فرم ثبت نام برای ادامه مراحل ثبت نام الزامی است.
2 برای ورود اطلاعات فارسی آرایش کیبورد خودرا به فارسی تنظیم نمائید.
3. در محل های تعیین شده برای پیوست کردن مدارک تنها مدرک مورد درخواست پیوست شود.
4. مدارک لازم برای پیوست:
* تصویر اسکن شده آخرین مدرک تحصیلی ( ضروری )
* تصویر اسکن شده آخرین حکم کارگزینی که تایید کننده عضویت شما بعنوان هیات علمی باشد ( ضروری )
5. پس از ارسال موفقیت آمیز فرم تکمیل شده کد رهگیری ثبت نام از طریق سامانه کد رهگیری داده خواهد شد. برای پی گیری درخواست شما داشتن این کد رهگیری ضروری است.

نحوه پذیرش :
انتخاب از میان داوطلبین واجدشرایط بر اساس اولویت ها و ظرفیت موجود است در صورت پذیرفته شدن اولیه داوطلبان می بایست با همراه داشتن مدارک ذیل جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه علوم پزشکی مجازی مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز
1- شناسنامه – اصل و کپی
2- کارت ملی – اصل و کپی
3- کارت پایان خدمت – اصل و کپی ( آقایان)